Palautteet

kokemuksia asiakkailtamme:

"Viestintä ennen juhlia oli todella sujuvaa ja saatin sovittua asiat helposti Dj kanssa. Dj:llä oli hyvät laitteet ja "bilevaloilla" sai hienosti luotua tunnelmaa. Itse juhlissa kaikki sujui hyvin annettiin vapaat kädet soittolistan suhteen ja kaikki meni nappiin! Toiveita sai myös esittää kesken illan. Voidaan lämpimästi suositella Portsan Dj:tä!"

Johanna & Valtteri

Häät, Liedon Vanhalinna, Lieto

16.09.2023

"Yhteydenpito kävi helposti. Olimme tosi tyytyväisiä sekä vihkiseremonian äänentoistoon että illan dj-settiin. Ennakkotoiveemme musiikin suhteen oli hyvin huomioitu. 6/5"

Joonas & Klara

Häät, Ravintola Grädda, Turku

09.09.2023

"Antero var helt outstanding som DJ på vårt bröllop. Ljud och ljus var verkligen tipp-topp. Vi hade tvåspråkigt bröllop och det spelades svenska och finska låtar om vartannat. Antero pratade både svenska och finska. Vi hade rätt höga förväntningar men blev ändå positivt överraskade. Han fick redan ett par bokningsförfrågningar från några av gästerna och hotellet vi ordnade på, det torde beskriva väl hur nöjda alla var. 6/5!"

Sami & Roosa

Bröllop, Hotell Gullvivan, Brändö

19.08.2023

"Loistava DJ, vieraat ja hääpari olivat alusta loppuun saakka tanssilattialla. Vieraiden joukossa oli monia kansallisuuksia ja kaikkien lemppari tanssibiisit soitettiin. Kommunikointi ennen juhlia oli loistavaa, viesteihin vastattiin nopeasti. Laatutasoon nähden DJ oli mielestämme löytö! Suuri suositus!"

Larissa & Mitja

Häät, Airisniemen kartano, Turku

22.07.2023

"Yhteistyö Dj:n kanssa oli helppoa ja mukavaa. Dj oli erittäin ammattitaitoinen ja otti toiveemme huomioon. Hän luki hyvin yleisöä ja osasi soittaa juhlijoille sopivaa musiikkia, tanssilattia olikin täysi aamuyöhön asti ja päädyimme vielä ottamaan lisätunnin koska meininki oli niin hyvä, ettei maltettu lopettaa. Myös vieraat kehuivat Djtä taitavaksi ja mukavaksi henkilöksi. Iso kiitos onnistuneista bileistä, jotka muistetaan pitkään!"

Sara & Markus

Häät, Ala-Lemun kartano, Kaarina

01.07.2023

"Kaikki meni todella hyvin ja olimme tyytyväisiä musiikin tuomaan pössikseen, biisivalinnat olivat hyviä erityisesti tanssimista ajatellen. Ja kyllähän väki innostui tanssimaan! DJ oli taitava vetämään välispiikkejä ja edelleen kasvattamaan juhlaväen fiilistä"

Tuuli & Johannes

Häät, Turun Akatemiatalo, Turku

17.06.2023

"Mahtavat juhlat, djllä hyvä "pelisilmä". Hieno osa kokonaisuutta."

Ilkka K.

Häät, Vojakkalan Vanha Koulu, Loppi

10.06.2023

"DJ oli todella mukava, rento ja ammattitaitoinen sekä täytti kaikki meidän toiveemme. Kaikki sujui hyvin varauksesta suunnittelupalaveriin ja itse juhliin. Aikataulut pitivät niin kuin oli sovittu ja välispiikit hoidettiin hyvin. Portsan DJ järjesti häihimme älyttömät bileet, joista kaikki nauttivat!."

Vilma H.

Häät, Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää

27.05.2023

"Todella ystävällinen palvelu ja osaava ammattilainen. Bileet saatiin aikaan ja setti kuulosti ja näytti hyvältä! Suosittelin jo eteenpäin kavereille :)"

Julia O.

Firman Tiimipäivä, Ruissalo, Turku

18.05.2023

"Varaus ja yhteydenpito onnistuivat helposti sähköpostilla. DJ:n setti näytti sekä kuulosti hyvältä ja DJ seurasi erinomaisesti mikä liikutti discon vieraita tanssilattialla. Kiitos!"

Jukkis

40-v juhlat, Suojala, Oripää

30.04.2023

"Varaus, yhteydenpito ja toteutus toimivat oikein mallikkaasti ja mutkattomasti. Omia biisitoiveita otettiin huomioon etukäteen, mutta myös paikan päällä. Biisivalikoima oli tilaisuuteen sopiva ja ihmiset nauttivat tunnelmasta. Olimme palveluun tyytyväisiä."

Henri K.

Häät, Panimoravintola Koulu, Turku

29.04.2023

"Todella joustavaa ja saumatonta palvelua. Erittäin mukava ja kohtelias Dj-herrasmies, tärkeä asia kutsuvierasjuhlissa. Ammattitaitoista palvelua ja loistavaa musiikkia, varmasti tilaan Portsan Dj: n tapahtumiini uudelleen."

Wellness Kartano Oy

Kauneusklinikan kevätkauden avajaiset, Turku

04.02.2023

Yhteydenpito oli mutkatonta, nopeaa ja selkeää. Toiveet otettiin vastaan ja aikataulumuutoksiin reagoitiin joustavasti. Meininki oli hyvä ja dj osasi lukea juhlien tilannetta hyvin!

Julia S.

40-vuotisjuhlat

Ravintola Southpark, Helsinki
04.02.2023

"Suuret kiitokset mahtavalle DJ-palvelulle. Antero on taitava soittaja joka hyvällä kommunikaatiolla jo hyvissä ajoin ennen keikkaa selvittelee tarvittavat speksit, aikataulujen, laitteiden ja tilojen suhteen jotta keikka olisi juuri tarpeisiin sopiva. Kerrassaan saumatonta yhteistyötä. Dj otti hyvin asiakkaan toiveet huomioon ja luki yleisöä kuin avointa kirjaa ja tykitti hittiä toisen perään. Rautainen ammattilainen jota lämmöllä suositellaan kaikille jotka kaipaavat sopivaa säpinää ja meininkiä häihin.."

Ida H

Häät, Kotiseututalo Påkas, Vantaa

18.02.2023

"DJ oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Hänen musiikkivalinnat täytti tanssilattian 17-65-vuotiaista kaikkien biisien aikana. Illan aikana taisi joku toivebiisikin soida! Illassamme oli artisti ja tosi hienosti onnistui vuorottelu sekä DJ auttoi upeasti tanssiesityksessä, ei sentään tanssien 😄 vaan musiikia soittaen. Tanssija Sari lähetti erikseen kiitokset siitä. Kaikki juhlijat olivat erittäin tyytyväisiä valitsemiisi biiseihin ja ajoituksiin. Ihan mahtava ilta ja me varaamme sinut ehdottomasti uudemman kerran. Tämä oli elämäni paras 'googlaus: Turku Dj'. Saimme ihan parhaan DJ:n paikalle, joka teki illastamme ihan parhaan! KIITOS! Tapaamisiin."

Katri K.
 October fest, Ilmaristen matkailutila, Lieto
1.10.2022

"Kaikki onnistui mutkattomasti, vaikka varauksen aikaan olikin joulunpyhät. Oikein hyvin hoitui kaikki."

Veera A.
Yrityksen pikkujoulut
Poliisien Kesätalo, Helsinki

20.1.2023

"Loistavaa asiakaspalvelua heti alusta alkaen, dj otti hyvin huomioon kaikki meidän toiveemme ja toteutti ne. Dj osasi ottaa hyvin tilanteen haltuun sopivilla biiseillä ja sai juhlatunnelman nousemaan entisestään. Ammattimaista toimintaa! Hinta/laatusuhde kohdillaan. Suosittelen ehdottomasti myös muille palvelua!"

Petteri & Sarianne

Ravintola Sipuli Talvipuutarha, Helsinki

10.9.2022

"Varaus ja yhteydenpito oli helppoa. Antero veti ihan huippukeikan, tanssilattia ei tainnut olla tyhjänä missään vaiheessa. DJ osasi kuunnella ja tanssittaa yleisöä, näistä juhlista puhutaan varmasti vielä pitkään! Seuraaviin kemuihin siis!"

Avaca Oy

Pikkujoulut konttorilla, Turku

02.12.2022

"DJ:n toiminta oli ammattimaista ja rentoa. Dj toi ammattitaidollaan rentoutta juhlan järjestelyihin. Musiikki oli toiveiden mukaista ja hyvin valittua. Suosittelisin lämpimästi myös ystävillemme ja tilaisin uudestaan omiin juhliimme."

Eero ja Niina

Villa Bella Vista, Turku

30.7.2022

"Yhteistyö oli sujuvaa ennen juhlia. Vieraat viihtyivät ja dj juhlissamme oli loistava valinta. Mikäli tulee tilaisuus missä olisi tarve dj:lle, olemme teihin yhteydessä."

Viivi ja Lasse

Kytäjän juhlatila, Hyvinkää

18.6.2022

"Erittäin ammattitaitoinen DJ, loi mahtavan tunnelman juhliin tanssilattialle ja otti hääparin toiveet huomioon. Ystävällinen, reipas ja komea ;) Suosittelisin palvelua ehdottomasti ystäville, ja tilaisin DJ:n teidän kautta uudestaan."

Anu ja Tuomas

Kaapelitehdas, Helsinki

11.6.2022 

"Kaikki oli helppoa ja laatu priimaa!"

Sanna A.

Terassikesän avajaiset Sokos Hotel, Vantaa 

17.05.2023


"Helppoa, Nopeaa, Luotettavaa ja Ammatillista settiä. Kiitos!"

Vähiksen väki

Halloween Disco, Uittamon koulu, Turku
4.11.2022

"Dj oli huikea ja palvelu hyvin mietitty. Dj tuli hyvissä ajoin ennen juhlan alkua virittämään omat laitteet valmiiksi iltaa varten eikä näin ollen rampannut vieraiden ohi kesken juhlan. Bileet olivat loistavat ja vieraat viihtyivät! Iso suositus!"

Amalia

Häät, Hintsan vintti, Raisio

07.01.2023