Palautteet

kokemuksia asiakkailtamme:

"Suuret kiitokset mahtavalle DJ-palvelulle. Antero on taitava soittaja joka hyvällä kommunikaatiolla jo hyvissä ajoin ennen keikkaa selvittelee tarvittavat speksit, aikataulujen, laitteiden ja tilojen suhteen jotta keikka olisi juuri tarpeisiin sopiva. Kerrassaan saumatonta yhteistyötä. Dj otti hyvin asiakkaan toiveet huomioon ja luki yleisöä kuin avointa kirjaa ja tykitti hittiä toisen perään. Rautainen ammattilainen jota lämmöllä suositellaan kaikille jotka kaipaavat sopivaa säpinää ja meininkiä häihin.."

Ida H

Häät, Kotiseututalo Påkas, Vantaa

18.02.2023

"DJ oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Hänen musiikkivalinnat täytti tanssilattian 17-65-vuotiaista kaikkien biisien aikana. Illan aikana taisi joku toivebiisikin soida! Illassamme oli artisti ja tosi hienosti onnistui vuorottelu sekä DJ auttoi upeasti tanssiesityksessä, ei sentään tanssien 😄 vaan musiikia soittaen. Tanssija Sari lähetti erikseen kiitokset siitä. Kaikki juhlijat olivat erittäin tyytyväisiä valitsemiisi biiseihin ja ajoituksiin. Ihan mahtava ilta ja me varaamme sinut ehdottomasti uudemman kerran. Tämä oli elämäni paras 'googlaus: Turku Dj'. Saimme ihan parhaan DJ:n paikalle, joka teki illastamme ihan parhaan! KIITOS! Tapaamisiin."

Katri K.
 October fest, Ilmaristen matkailutila, Lieto
1.10.2022

"Kaikki onnistui mutkattomasti, vaikka varauksen aikaan olikin joulunpyhät. Oikein hyvin hoitui kaikki."

Veera A.
Yrityksen pikkujoulut
Poliisien Kesätalo, Helsinki

20.1.2023

"Loistavaa asiakaspalvelua heti alusta alkaen, dj otti hyvin huomioon kaikki meidän toiveemme ja toteutti ne. Dj osasi ottaa hyvin tilanteen haltuun sopivilla biiseillä ja sai juhlatunnelman nousemaan entisestään. Ammattimaista toimintaa! Hinta/laatusuhde kohdillaan. Suosittelen ehdottomasti myös muille palvelua!"

Petteri & Sarianne

Ravintola Sipuli Talvipuutarha, Helsinki

10.9.2022

"Varaus ja yhteydenpito oli helppoa. Antero veti ihan huippukeikan, tanssilattia ei tainnut olla tyhjänä missään vaiheessa. DJ osasi kuunnella ja tanssittaa yleisöä, näistä juhlista puhutaan varmasti vielä pitkään! Seuraaviin kemuihin siis!"

Avaca Oy

Pikkujoulut konttorilla, Turku

02.12.2022

"DJ:n toiminta oli ammattimaista ja rentoa. Dj toi ammattitaidollaan rentoutta juhlan järjestelyihin. Musiikki oli toiveiden mukaista ja hyvin valittua. Suosittelisin lämpimästi myös ystävillemme ja tilaisin uudestaan omiin juhliimme."

Eero ja Niina

Villa Bella Vista, Turku

30.7.2022

"Yhteistyö oli sujuvaa ennen juhlia. Vieraat viihtyivät ja dj juhlissamme oli loistava valinta. Mikäli tulee tilaisuus missä olisi tarve dj:lle, olemme teihin yhteydessä."

Viivi ja Lasse

Kytäjän juhlatila, Hyvinkää

18.6.2022

"Erittäin ammattitaitoinen DJ, loi mahtavan tunnelman juhliin tanssilattialle ja otti hääparin toiveet huomioon. Ystävällinen, reipas ja komea ;) Suosittelisin palvelua ehdottomasti ystäville, ja tilaisin DJ:n teidän kautta uudestaan."

Anu ja Tuomas

Kaapelitehdas, Helsinki

11.6.2022 

Yhteydenpito oli mutkatonta, nopeaa ja selkeää. Toiveet otettiin vastaan ja aikataulumuutoksiin reagoitiin joustavasti. Meininki oli hyvä ja dj osasi lukea juhlien tilannetta hyvin!

Julia S.

40-vuotisjuhlat

Ravintola Southpark, Helsinki
04.02.2023

"Helppoa, Nopeaa, Luotettavaa ja Ammatillista settiä. Kiitos!"

Vähiksen väki

Halloween Disco, Uittamon koulu, Turku
4.11.2022

"Dj oli huikea ja palvelu hyvin mietitty. Dj tuli hyvissä ajoin ennen juhlan alkua virittämään omat laitteet valmiiksi iltaa varten eikä näin ollen rampannut vieraiden ohi kesken juhlan. Bileet olivat loistavat ja vieraat viihtyivät! Iso suositus!"

Amalia

Häät, Hintsan vintti, Raisio

07.01.2023