Palautteet

kokemuksia asiakkailtamme:

"Att boka var väldig lätt och gästerna och även vi i personalen var väldigt nöjda med dj Antero. Midsommar blev väldigt bra."

Hotel Gullvivan

Midsommarfest, Brändö, Åland

22.06.2024

"Kaikki meni hienosti ja sovitusti, jopa ylitti odotukset. Tanssilattia ei tyhjentynyt missään kohtaa, vaan koko ajan oli porukkaa joraamassa. Musiikki oli mukaansa tempaavaa ja meidän näköistä. Ihan täyskymppi."

Tiina & Heikki

Häät, Liedon Vanhalinna, Lieto

08.06.2024

"Kaikki sujui vaivattomasti ja dj-setti näytti ja kuullosti hyvältä. Hyvää musiikkia ja loistavat bileet! Kaikki toiveet toteutettiin ja juonto tehtävätkin hoitui erinomaisesti."

Emma

Valmistujaiset, Tanssistudio Flama, Turku

25.05.2024

"Kokonaisuus oli todella hyvä. Kaikkien toiveita kuunneltiin ja Dj hoiti erinomaisesti myös eri tilanteiden juonnot. Lämpimät suosittelut Portsan Dj:lle. Olemme varmasti yhteyksissä uudestaan seuraavien juhlien tiimoilta."

K-Auto Turku

Henkilökunnan kevätjuhlat, K-Auto, Turku

18.05.2024

"Musiikkivalinnat olivat hyviä ja vieraat tykkäsivät kun DJ soitti toivekappaleita illan aikana. Oltiin erittäin tyytyväisiä, oli hyvät bileet! :)"

Anna ja Markus

Hääjuhla, Manilla, Turku

11.05.2024

"Hienosti huomioitiin juhlijat ja sokkeloisen tilan haasteet, kaiuttimia käänneltiin sen mukaan, missä ihmiset oleskelivat. Kaikki musiikkitoiveet toteutettiin. Roudaus nopeaa. Hyvin jaksettiin nostattaa juhlijoiden fiilistä, vaikkei montaa tanssijaa ollutkaan. Suosittelen ja tilaan seuraavankin kerran, kun tarpeita tulee!"

Sokotel Oy

Toimiston tuparit, Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

29.04.2024

"Palvelu oli erinomainen. Yhteydenpito oli sujuvaa ja kaikki myös sujui juhlapäivänä juuri niinkuin oltiin sovittu. Dj luki hyvin myös illan aikana tilannetta. Voisimme hyvin suositella tätä dj-palvelua kavereillemme."

R&P

Häät, Akatemiatalo, Turku

20.04.2024

"Kaikki sujui aivan uskomattoman vaivattomasti, setti näytti ja kuulosti erinomaiselta. Dj oli aivan ihana ja symppis, juuri sopivalla tavalla otti roolia juhlissa. Vieraat kehuivat myös kovasti. Kaikki pyydetyt toiveet toteutettiin, joten olemme erittäin tyytyväisiä. Jos dj:tä vielä tarvitsen, niin samainen setti menee tilaukseen!"

Rita T.

30-v synttärit, Hepokullan Lämmön Juhlatila, Turku

30.03.2024

"DJ sai vuosijuhlissa tanssilattian täyteen ja iältään kirjavan joukon tanssimaan ja laulamaan! Sain useilta juhlavierailta kehuja, että vuosijuhlien DJ oli kappaleineen aivan mahtava. Unohtumaton ilta. Kiitos Portsan DJ! Ammattitaitosi tosiaan näkyy tekemisessäsi (juhlissa ja juhlia edeltävästi) ja tunnelman nostatuskin onnistui juhlissa täydellisesti."

Adaptus Ry

Vuosijuhlat, Panimoravintola Koulu, Turku

08.03.2024

"Ihana Antero,otti todella huomioon musiikkitoiveeni,enemmän biletystä kuin nuhjaamista. Kyllä tuli tanssittua! KIITOS!"

Tuire

60-v synttärit, Juhliva, Turku

09.03.2024

"Bileet olivat loistavat, ihmiset viihtyivät loppuun asti tanssilattialla. Tunnelma pysyi hyvänä ja taustalla soitettava musiikki oli myös hyvin hoidettu ja juontajan kanssa yhteistyö sujui hyvin."

Sanna Alkula, Sokotel Oy

Staff Party, Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

28.01.2024

Juhlani kruunasi ehdottomasti loppuillan DJ ja tanssilattia oli täynnä.Useat vieraat totesivatkin DJ:n hankkimisen olleen juhlien paras veto. Biisitoiveemme oli huomioitu ja saimme juuri sellaiset bileet kuin toivoimme. DJ myös luki hyvin yleisöä ja tiesi, mikä meihin upposi. Paremmat bileet kuin yökerhossa!

Maira

Valmistujaiset, Tanssistudio Flama, Turku

20.01.2024

"DJ soitti sovitun mukaisella aikataululla omien presentaatioidemme välissä ja piti loistavaa rantatunnelmaa yllä koko illan! Hienoa Portsan DJ! Voimme suositella lämmöllä palveluitanne."

Dive Travel Finland Oy

Yrityksen Event, Biitsi Pasila, Helsinki

20.01.2024

"Haluan kiittää, miten mahtavasti kaikki sujui asioidessa teidän kanssa! Vietimme 5.1.2024 yllätys 50-vuotisjuhlia Piikkiön Wanhassa Tallissa. Jo ensimmäinen kontakti sähköpostitse oli luottamusta herättävä, koska postiin vastattiin hyvinkin nopeasti, jota arvostan suuresti! Puhelimessa sovitut asiat pitivät 100%:sesti. Myöskin asiointi DJ Anteron kanssa oli todella sujuvaa. Hän oli ammattitaitoinen ja ystävällinen, kiitos! Ja, juhlissa vaikutti, että hänellä oli jopa kivaa, huolimatta siitä, että on töissä! Iso iso kiitos itseni, päivänsankarin ja vieraidemme puolesta."

Carita

50-vuotisjuhlat, Wanha Talli, Piikkiö

05.01.2024

"Koko prosessi meni alusta loppuun mallikkaasti ei mitää lisättävää eikä poistettavaa. Olimme molemmat todella tyytyväisiä koko settiin. Lava layout yllätti minut todella positiivisesti sekä musiikki tyyli oli juuri mitä haimme takaa, kiitos hyvästä illasta!"

RS & ES

Hääjuhlat, Vpk-Talo, Parainen

31.12.2023

"Varaaminen ja viestintä tapahtumaa varten sujui mainiosti. Yhteistyö illan toisen esiintyjän kanssa ja ennakkotapaaminen vahvistivat illan sujuvaa toteutumista. Tapahtuma itsessään oli erinomainen ja dj:n ammattitaito näkyi illan edetessä. Musiikki sopi loistavasti tilaisuuteen ja toiminta oli kokonaisuudessaan erinomaista."

Tanja, Millog Oy Turku

Pikkujoulut, Panimoravintola Koulu, Turku

01.12.2023

"Olimme kaikki kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä palveluun, järjestäjille yhteistyö oli sujuvaa ja vieraat viihtyivät. Varaaminen oli helppoa ja etukäteen käytiin kattavasti läpi millaiset juhlat ovat tulossa ja mitä toiveita meillä on. Setup oli siisti, selkeä ja tilaan sopivan kokoinen. Juhlien aikana dj osasi hyvin "lukea" juhlaporukkaa ja muutti settiä sen mukaisesti. Kaikki vieraiden kappaletoiveet otettiin huomioon ja toteutettiin nopeasti. Äänenvoimakkuus oli sopiva ja suhteutettu onnistuneesti tilan kokoon, tästä tuli erityiskiitosta kuulokojetta käyttäneeltä vieraalta."

Aino, Camilla, Kajsa

Yrityksen pikkujoulut, Luomuspaja, Turku

09.12.2023

i

"Varaus ja yhteydenpito sujuivat erinomaisesti. DJ nosti hienosti tunnelmaa tanssilattialla ja soitti sopivaa rauhallisempaa taustamusiikkia ruokailuissakin."

Annukka

Väitöskaronkka, Hovi, Tampere

24.11.2023

Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa sekä järjestäjien, että muiden juhlassa esiintyneiden kanssa. Dj:n oma valaistusjärjestelmä toi juhlatilaan lisää näyttävyyttä ja laitteiston rakentaminen ja purku kävi nopeasti ja sujuvasti. Tanssilattialla täyttyi innokkaista tanssijoista ja musiikkia löytyi jokaiseen makuun. Iltamme oli riehakas, kuten toiveissa olikin."

Katja

Henkilöstön pikkujoulut, Manilla, Vanha Viinatehdas, Turku

17.11.2023

"Yhteydenpito toimi loistavasti, myös puhelimella. Vermeet hoituivat näppärästi ja omatoimisesti paikalle. DJ oli kybällä hommissa; luki tanssilattiaa ja innosti spiikeillä ihmisiä mukaan. Myös vanhempi väki sai veivata paritanssia. Ei voi muuta kuin kehua. Jäsenistöltä tuli kehuja: paras meininki tähän mennessä; näitä juhlia on järjestetty useana vuonna ympäri Suomen."

Turun Verhoilijamestarit ry.

Verhoilualan iltatapahtuma, Hotel Kakola, Turku

27.10.2023

"Asiointi sujui mallikkaasti, dj:n setti meni jalan alle, illan musavisassa dj oli upeasti mukana! Musatoiveita toteutettiin illan aikana monia! Hieno ilta, ainoa miinus ilta kului liian nopeasti 😄"

Katri

Yksityisjuhlat, Ilmaristen matkailutila, Lieto

07.10.2023

"Asiakaspalvelu oli mutkatonta ja ystävällistä heti ensinmäisestä puhelusta asti. Kaikki sujui mallikkaasti, vieraat viihtyivät ja tanssivat jalat rakkuloilla aamuun asti. Huikea tunnelma!!"

Noora

Yritysjuhlat, Hotelli Katajanokka, Helsinki

5.10.2023

"I'm very satisfied with Mr. Räisänen's DJ service! The songs are great party classics and we had a blast! They took care of getting the equips up to the second floor all by themselves and they were really patient when our program was running late and they had to start playing late. I have already recommended Mr. Räisänen to a few friends already and I think one of them is going to contact soon! :) Thank you very much for giving us such a great time!"

Ye

Karonkka, Ravintola Kåren, Turku

28.09.2023

"Musiikki mukautui erittäin kivasti tapahtuman erilaisiin vaiheisiin ja ilta oli erittäin onnistunut musiikkien osalta. Kiitos!"

Pertti

Väitöskaronkan jatkot, Tiirikkala, Turku

22.09.2023

"Viestintä ennen juhlia oli todella sujuvaa ja saatin sovittua asiat helposti Dj kanssa. Dj:llä oli hyvät laitteet ja "bilevaloilla" sai hienosti luotua tunnelmaa. Itse juhlissa kaikki sujui hyvin annettiin vapaat kädet soittolistan suhteen ja kaikki meni nappiin! Toiveita sai myös esittää kesken illan. Voidaan lämpimästi suositella Portsan Dj:tä!"

Johanna & Valtteri

Häät, Liedon Vanhalinna, Lieto

16.09.2023

"Yhteydenpito kävi helposti. Olimme tosi tyytyväisiä sekä vihkiseremonian äänentoistoon että illan dj-settiin. Ennakkotoiveemme musiikin suhteen oli hyvin huomioitu. 6/5"

Joonas & Klara

Häät, Ravintola Grädda, Turku

09.09.2023

"Antero var helt outstanding som DJ på vårt bröllop. Ljud och ljus var verkligen tipp-topp. Vi hade tvåspråkigt bröllop och det spelades svenska och finska låtar om vartannat. Antero pratade både svenska och finska. Vi hade rätt höga förväntningar men blev ändå positivt överraskade. Han fick redan ett par bokningsförfrågningar från några av gästerna och hotellet vi ordnade på, det torde beskriva väl hur nöjda alla var. 6/5!"

Sami & Roosa

Bröllop, Hotell Gullvivan, Brändö

19.08.2023

"Loistava DJ, vieraat ja hääpari olivat alusta loppuun saakka tanssilattialla. Vieraiden joukossa oli monia kansallisuuksia ja kaikkien lemppari tanssibiisit soitettiin. Kommunikointi ennen juhlia oli loistavaa, viesteihin vastattiin nopeasti. Laatutasoon nähden DJ oli mielestämme löytö! Suuri suositus!"

Larissa & Mitja

Häät, Airisniemen kartano, Turku

22.07.2023

"Yhteistyö Dj:n kanssa oli helppoa ja mukavaa. Dj oli erittäin ammattitaitoinen ja otti toiveemme huomioon. Hän luki hyvin yleisöä ja osasi soittaa juhlijoille sopivaa musiikkia, tanssilattia olikin täysi aamuyöhön asti ja päädyimme vielä ottamaan lisätunnin koska meininki oli niin hyvä, ettei maltettu lopettaa. Myös vieraat kehuivat Djtä taitavaksi ja mukavaksi henkilöksi. Iso kiitos onnistuneista bileistä, jotka muistetaan pitkään!"

Sara & Markus

Häät, Ala-Lemun kartano, Kaarina

01.07.2023

"Kaikki meni todella hyvin ja olimme tyytyväisiä musiikin tuomaan pössikseen, biisivalinnat olivat hyviä erityisesti tanssimista ajatellen. Ja kyllähän väki innostui tanssimaan! DJ oli taitava vetämään välispiikkejä ja edelleen kasvattamaan juhlaväen fiilistä"

Tuuli & Johannes

Häät, Turun Akatemiatalo, Turku

17.06.2023

"Mahtavat juhlat, djllä hyvä "pelisilmä". Hieno osa kokonaisuutta."

Ilkka K.

Häät, Vojakkalan Vanha Koulu, Loppi

10.06.2023

"DJ oli todella mukava, rento ja ammattitaitoinen sekä täytti kaikki meidän toiveemme. Kaikki sujui hyvin varauksesta suunnittelupalaveriin ja itse juhliin. Aikataulut pitivät niin kuin oli sovittu ja välispiikit hoidettiin hyvin. Portsan DJ järjesti häihimme älyttömät bileet, joista kaikki nauttivat!."

Vilma H.

Häät, Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää

27.05.2023

"Todella ystävällinen palvelu ja osaava ammattilainen. Bileet saatiin aikaan ja setti kuulosti ja näytti hyvältä! Suosittelin jo eteenpäin kavereille :)"

Julia O.

Firman Tiimipäivä, Ruissalo, Turku

18.05.2023

"Varaus ja yhteydenpito onnistuivat helposti sähköpostilla. DJ:n setti näytti sekä kuulosti hyvältä ja DJ seurasi erinomaisesti mikä liikutti discon vieraita tanssilattialla. Kiitos!"

Jukkis

40-v juhlat, Suojala, Oripää

30.04.2023

"Varaus, yhteydenpito ja toteutus toimivat oikein mallikkaasti ja mutkattomasti. Omia biisitoiveita otettiin huomioon etukäteen, mutta myös paikan päällä. Biisivalikoima oli tilaisuuteen sopiva ja ihmiset nauttivat tunnelmasta. Olimme palveluun tyytyväisiä."

Henri K.

Häät, Panimoravintola Koulu, Turku

29.04.2023

"Todella joustavaa ja saumatonta palvelua. Erittäin mukava ja kohtelias Dj-herrasmies, tärkeä asia kutsuvierasjuhlissa. Ammattitaitoista palvelua ja loistavaa musiikkia, varmasti tilaan Portsan Dj: n tapahtumiini uudelleen."

Wellness Kartano Oy

Kauneusklinikan kevätkauden avajaiset, Turku

04.02.2023

Yhteydenpito oli mutkatonta, nopeaa ja selkeää. Toiveet otettiin vastaan ja aikataulumuutoksiin reagoitiin joustavasti. Meininki oli hyvä ja dj osasi lukea juhlien tilannetta hyvin!

Julia S.

40-vuotisjuhlat

Ravintola Southpark, Helsinki
04.02.2023

"Suuret kiitokset mahtavalle DJ-palvelulle. Antero on taitava soittaja joka hyvällä kommunikaatiolla jo hyvissä ajoin ennen keikkaa selvittelee tarvittavat speksit, aikataulujen, laitteiden ja tilojen suhteen jotta keikka olisi juuri tarpeisiin sopiva. Kerrassaan saumatonta yhteistyötä. Dj otti hyvin asiakkaan toiveet huomioon ja luki yleisöä kuin avointa kirjaa ja tykitti hittiä toisen perään. Rautainen ammattilainen jota lämmöllä suositellaan kaikille jotka kaipaavat sopivaa säpinää ja meininkiä häihin.."

Ida H

Häät, Kotiseututalo Påkas, Vantaa

18.02.2023

"DJ oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Hänen musiikkivalinnat täytti tanssilattian 17-65-vuotiaista kaikkien biisien aikana. Illan aikana taisi joku toivebiisikin soida! Illassamme oli artisti ja tosi hienosti onnistui vuorottelu sekä DJ auttoi upeasti tanssiesityksessä, ei sentään tanssien 😄 vaan musiikia soittaen. Tanssija Sari lähetti erikseen kiitokset siitä. Kaikki juhlijat olivat erittäin tyytyväisiä valitsemiisi biiseihin ja ajoituksiin. Ihan mahtava ilta ja me varaamme sinut ehdottomasti uudemman kerran. Tämä oli elämäni paras 'googlaus: Turku Dj'. Saimme ihan parhaan DJ:n paikalle, joka teki illastamme ihan parhaan! KIITOS! Tapaamisiin."

Katri K.
 October fest, Ilmaristen matkailutila, Lieto
1.10.2022

"Kaikki onnistui mutkattomasti, vaikka varauksen aikaan olikin joulunpyhät. Oikein hyvin hoitui kaikki."

Veera A.
Yrityksen pikkujoulut
Poliisien Kesätalo, Helsinki

20.1.2023

"Loistavaa asiakaspalvelua heti alusta alkaen, dj otti hyvin huomioon kaikki meidän toiveemme ja toteutti ne. Dj osasi ottaa hyvin tilanteen haltuun sopivilla biiseillä ja sai juhlatunnelman nousemaan entisestään. Ammattimaista toimintaa! Hinta/laatusuhde kohdillaan. Suosittelen ehdottomasti myös muille palvelua!"

Petteri & Sarianne

Ravintola Sipuli Talvipuutarha, Helsinki

10.9.2022

"Varaus ja yhteydenpito oli helppoa. Antero veti ihan huippukeikan, tanssilattia ei tainnut olla tyhjänä missään vaiheessa. DJ osasi kuunnella ja tanssittaa yleisöä, näistä juhlista puhutaan varmasti vielä pitkään! Seuraaviin kemuihin siis!"

Avaca Oy

Pikkujoulut konttorilla, Turku

02.12.2022

"DJ:n toiminta oli ammattimaista ja rentoa. Dj toi ammattitaidollaan rentoutta juhlan järjestelyihin. Musiikki oli toiveiden mukaista ja hyvin valittua. Suosittelisin lämpimästi myös ystävillemme ja tilaisin uudestaan omiin juhliimme."

Eero ja Niina

Villa Bella Vista, Turku

30.7.2022

"Yhteistyö oli sujuvaa ennen juhlia. Vieraat viihtyivät ja dj juhlissamme oli loistava valinta. Mikäli tulee tilaisuus missä olisi tarve dj:lle, olemme teihin yhteydessä."

Viivi ja Lasse

Kytäjän juhlatila, Hyvinkää

18.6.2022

"Erittäin ammattitaitoinen DJ, loi mahtavan tunnelman juhliin tanssilattialle ja otti hääparin toiveet huomioon. Ystävällinen, reipas ja komea ;) Suosittelisin palvelua ehdottomasti ystäville, ja tilaisin DJ:n teidän kautta uudestaan."

Anu ja Tuomas

Kaapelitehdas, Helsinki

11.6.2022 

"Kaikki oli helppoa ja laatu priimaa!"

Sanna A.

Terassikesän avajaiset Sokos Hotel, Vantaa 

17.05.2023


"Helppoa, Nopeaa, Luotettavaa ja Ammatillista settiä. Kiitos!"

Vähiksen väki

Halloween Disco, Uittamon koulu, Turku
4.11.2022

"Dj oli huikea ja palvelu hyvin mietitty. Dj tuli hyvissä ajoin ennen juhlan alkua virittämään omat laitteet valmiiksi iltaa varten eikä näin ollen rampannut vieraiden ohi kesken juhlan. Bileet olivat loistavat ja vieraat viihtyivät! Iso suositus!"

Amalia

Häät, Hintsan vintti, Raisio

07.01.2023