Blogi

Kesän hääsesonki käy jo vilkkaimmillaan. Pikkuhiljaa katseet kääntyvät myös syksyyn ja muutaman kuukauden päästä alkavaan yritysten, yhdistysten ja erilaisten työpaikkojen pikkujoulukauteen.

Etsitkö helppoa tapaa tehdä syntymäpäiväjuhlastasi ikimuistoisen ja vauhdikkaan?

Kesän lähestyessä yritykset aktivoituvat jälleen tilaamaan palveluitamme erilaisiin kesäjuhliin. Dj-palveluitamme tilataan virkistyspäiville, kesäfestareille ja illanviettoihin. Syksyn pikkujoulukaudesta odotamme myös vilkasta viime vuoden tapaan.

Oletko etsimässä dj:tä häihisi? Olemme mukana häämessuilla Turussa tulevana lauantaina Radisson BLU Marina Palacessa. Annamme messuilla ideoita ja näytteitä eri tyylilajeista ja tunnelmista, joita voimme luoda häihisi.

Pikkujoulukausi on pian alkavana marraskuuna Portsan Dj:llä kuumimmillaan. Kiireisimpinä viikonloppuina meillä on useampia yritystapahtumia ja yksityisiä juhlia kalenterissa. Pikkujoulukausi jatkuu kiireisenä joulukuun puoliväliin saakka. Muutamia häitäkin vielä tämän vuoden keikkakalenterissa.

Hääkeikkatäyteisen kesän jälkeen on aika suunnata katseet syksyä ja erilaisia yritystapahtumia kohti. Pikkujoulukausi alkaa Portsan Dj:llä syyskuussa ja kestää vuoden loppuun asti.

Kesän tapahtumasesonki on taas alkamassa ja kalenterimme täyttää häät, terassisoitot ja muut merkkipäivät. Häädj-palvelumme on varattu liki jokaiselle lauantaille. Mukaan mahtuu vielä!

Alkava vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin tapahtumien osalta. Häädj - palvelumme ja erilaiset yritystapahtumat pitävät meitä sopivasti kiireisinä. Kalenteriimme mahtuu kuitenkin vielä dj-tapahtumia lisääkin. Pikkujouluajan ollessa jo reilusti takanapäin yritykset jälleen heräilevät järjestämään työhyvinvointia parantavia kokoontumisia. Olemme...