Blogi

Oletko etsimässä dj:tä häihisi? Olemme mukana häämessuilla Turussa tulevana lauantaina Radisson BLU Marina Palacessa. Annamme messuilla ideoita ja näytteitä eri tyylilajeista ja tunnelmista, joita voimme luoda häihisi.

Pikkujoulukausi on pian alkavana marraskuuna Portsan Dj:llä kuumimmillaan. Kiireisimpinä viikonloppuina meillä on useampia yritystapahtumia ja yksityisiä juhlia kalenterissa. Pikkujoulukausi jatkuu kiireisenä joulukuun puoliväliin saakka. Muutamia häitäkin vielä tämän vuoden keikkakalenterissa.

Hääkeikkatäyteisen kesän jälkeen on aika suunnata katseet syksyä ja erilaisia yritystapahtumia kohti. Pikkujoulukausi alkaa Portsan Dj:llä syyskuussa ja kestää vuoden loppuun asti.

Kesän tapahtumasesonki on taas alkamassa ja kalenterimme täyttää häät, terassisoitot ja muut merkkipäivät. Häädj-palvelumme on varattu liki jokaiselle lauantaille. Mukaan mahtuu vielä!

Alkava vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin tapahtumien osalta. Häädj - palvelumme ja erilaiset yritystapahtumat pitävät meitä sopivasti kiireisinä. Kalenteriimme mahtuu kuitenkin vielä dj-tapahtumia lisääkin. Pikkujouluajan ollessa jo reilusti takanapäin yritykset jälleen heräilevät järjestämään työhyvinvointia parantavia kokoontumisia. Olemme...

Muutamissa häissä olemme päässeet soittamaan jo tämänkin vuoden puolella. Nyt mennään vasta tammikuun puoltaväliä, joten tilanne on siltäkin osin erityisen hyvä. Dj:n näkökulmasta tammi- ja helmikuu eivät ole kovin runsaita häiden järjestämiskuukausia, mutta vuosi 2023 näyttäisi olevan poikkeus. Kiitos kaikille hääpareilla upeista alkuvuoden...

Syksyllä 22 tuntuu olevan paljon kysyntää dj- palveluille erilaisiin tapahtumiin. Meitä työllistävät tänä syksynä erilaisten yritysten pikkujoulut. Tällä hetkellä kalenterista löytyy yrityksien pikkujouluja pääasiassa Varsinais-Suomesta Turusta ja Raisiosta, mutta on mukana myös muutamat pikkujoulut Helsingissä ja Tampereellakin.

Pikkujoulukausi alkamassa yrityksissä ympäri Suomen. Toimitamme dj-palveluita useille Varsinais-Suomen alueella järjestettäviin pikkujoulujuhliin. Kalenteri alkaa sopivasti täyttymään, mutta tilaakin vielä on.