Blogi

Hääkeikkatäyteisen kesän jälkeen on aika suunnata katseet syksyä ja erilaisia yritystapahtumia kohti. Pikkujoulukausi alkaa Portsan Dj:llä syyskuussa ja kestää vuoden loppuun asti.

Kesän tapahtumasesonki on taas alkamassa ja kalenterimme täyttää häät, terassisoitot ja muut merkkipäivät. Häädj-palvelumme on varattu liki jokaiselle lauantaille. Mukaan mahtuu vielä!

Alkava vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin tapahtumien osalta. Häädj - palvelumme ja erilaiset yritystapahtumat pitävät meitä sopivasti kiireisinä. Kalenteriimme mahtuu kuitenkin vielä dj-tapahtumia lisääkin. Pikkujouluajan ollessa jo reilusti takanapäin yritykset jälleen heräilevät järjestämään työhyvinvointia parantavia kokoontumisia. Olemme...

Muutamissa häissä olemme päässeet soittamaan jo tämänkin vuoden puolella. Nyt mennään vasta tammikuun puoltaväliä, joten tilanne on siltäkin osin erityisen hyvä. Dj:n näkökulmasta tammi- ja helmikuu eivät ole kovin runsaita häiden järjestämiskuukausia, mutta vuosi 2023 näyttäisi olevan poikkeus. Kiitos kaikille hääpareilla upeista alkuvuoden...

Syksyllä 22 tuntuu olevan paljon kysyntää dj- palveluille erilaisiin tapahtumiin. Meitä työllistävät tänä syksynä erilaisten yritysten pikkujoulut. Tällä hetkellä kalenterista löytyy yrityksien pikkujouluja pääasiassa Varsinais-Suomesta Turusta ja Raisiosta, mutta on mukana myös muutamat pikkujoulut Helsingissä ja Tampereellakin.

Pikkujoulukausi alkamassa yrityksissä ympäri Suomen. Toimitamme dj-palveluita useille Varsinais-Suomen alueella järjestettäviin pikkujoulujuhliin. Kalenteri alkaa sopivasti täyttymään, mutta tilaakin vielä on.

Kuluva kesä 2022 on ollut tapahtumien osalta kiireinen. Olemme päässeet toteuttamaan lukuisia häitä, terassikeikkoja ja muutamia yritystapahtumiakin. Elokuussa vietetään vielä kesähäitä, mutta syyskuun tullen pikkujoulukeikat täyttävät kalenterin.

Onnistunut messutapahtuma viikonloppuna Sveitsin häät & polttarit messuilla Hyvinkäällä. Kiitos kaikille pisteellämme käyneillä messukävijöille. Kiinnostusta riitti ja saimme käydä mukavia keskusteluja häähumun keskellä. Tapahtuma oli järjestetty tyylikkäästi ja näytteilleasettajia oli saatu laajasti eri hääyrityksistä paikalle. Keväinen lämpötila...

Häät

31.12.2021

Tärkeä asiakaskunta meille ovat hääasiakkaat. Olemme halunneet muodostaa palvelustamme laadukkaan ja mahdollisimman vaivattoman paketin kaikille hääpareille. Hääpari pääsee nauttimaan musiikista ja loppuillan bileistä pienellä panostuksella.