Blogi

Kuluva kesä 2022 on ollut tapahtumien osalta kiireinen. Olemme päässeet toteuttamaan lukuisia häitä, terassikeikkoja ja muutamia yritystapahtumiakin. Elokuussa vietetään vielä kesähäitä, mutta syyskuun tullen pikkujoulukeikat täyttävät kalenterin.

Onnistunut messutapahtuma viikonloppuna Sveitsin häät & polttarit messuilla Hyvinkäällä. Kiitos kaikille pisteellämme käyneillä messukävijöille. Kiinnostusta riitti ja saimme käydä mukavia keskusteluja häähumun keskellä. Tapahtuma oli järjestetty tyylikkäästi ja näytteilleasettajia oli saatu laajasti eri hääyrityksistä paikalle. Keväinen lämpötila...

Häät

31.12.2021

Tärkeä asiakaskunta meille ovat hääasiakkaat. Olemme halunneet muodostaa palvelustamme laadukkaan ja mahdollisimman vaivattoman paketin kaikille hääpareille. Hääpari pääsee nauttimaan musiikista ja loppuillan bileistä pienellä panostuksella.

Pikkujoulukausi on hyvässä vauhdissa yrityksissä ja yhteisöissä ympäri Suomen. Loka-, marras- ja joulukuu ovat kiivasta aikaa dj-palveluiden kysynnän puolesta, mutta muutamia pikkujoulu - tapahtumia on yrityksillä vielä tammikuussakin.