Tietoa meistä

Tutustu suosittuun palveluumme

Portsan Dj on Turun kauniissa Port Arthurin kaupunginosassa alkunsa saanut kotimaisuuteen ja toimivaan asiakaspalveluun perustuva dj - palvelukonsepti.

Yrityksemme perusteeseihin kuuluvat luotettavuus, suoran asiakaspalvelun ja tilaamisen helppous sekä palvelun laadukas tuotanto. Lue palautteita suoraan asiakkailtamme. 

Olemme ulospäinsuuntautuneita, tyylikkäitä ja hyvin pukeutuvia esiintyjiä, jotka auttavat mielellään myös tapahtumasi muissa ohjelmanumeroissa.

Käymme vuorovaikutusta yleisön kanssa reagoimalla tanssilattialla tapahtuvaan liikkeeseen ja käytämme mikrofonia mielellämme. Toiveita saa tulla esittämään tapahtumassa.

Haluamme tarjota elämyksiä kaikille asiakkaillemme ammattimaisesti tuotetun dj - tapahtuman avulla. Tärkein prioriteettimme on asiakkaidemme tyytyväisyys - ja ikimuistoiset juhlat - tietysti!

Toteutamme dj-palvelut aina avaimet käteen - tyyppisesti, jolloin asiakkaan vastuulle jää vain dj:n soittamasta musiikista nauttiminen.

Valitsemme tapahtumiimme aina parhaat laitteet. Käytämme kokemuksen osoittaman tiedon mukaan laitteita, jotka soivat kussakin juhlatilassa ääniteknisesti parhaalla mahdollisella tavalla.  Pidämme huolta, että laitteistomme on asennettuna juhlatilaan visuaalisesti tyylikkäästi.  

Suunnittelemme tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa. Tekniikka tapahtumaan roudataan ja rakennetaan ennen tapahtumaa ja se ei aiheuta päänvaivaa juhlien järjestäjälle.

Suurin osa asiakkaistamme on yksityisasiakkaita, hääpareja ja erilaisia yritysasiakkaita. Kesäsesonkina kalenterimme täyttää häät ja syntymäpäivät ja syyskautena yritysten virkistyspäivät ja pikkujoulut.

Pystymme yhteydenottosi jälkeen tarjoamaan hinnan, joka perustuu vakioveloitukseen - ei ylimääräisiä kuluja.

Toimintamme on keskittynyt Turun ja Varsinais-Suomen alueelle, mutta toimimme myös varsin laajasti muualla Suomessa.

Meiltä saat kaikki Dj-palvelut erilaisiin tapahtumiin omiin tai yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä.


© Portsandj
© Portsandj
© Portsandj
© Portsandj

Liputamme kotimaisen palvelun puolesta. Portsan Dj - palvelulle on myönnetty suomalaisesta työstä ja palvelusta kertova Avainlippu-merkki. Lue lisää Avainlippu - tunnuksestamme. Kuulumme myös Suomalaisen Työn Liittoon. Lue lisää toimijuudestamme täältä.

Häät

Soitamme kymmenittäin häitä Turun seudulla vuositasolla. Häädj-pakettimme soveltuu täydellisesti kaikkiin hääjuhliin.


Yritystapahtumat

Pikkujoulut tai yrityksen virkistyspäivät. Yrityksille ja yhdistyksille räätälöity paketti.


Muut tapahtumat

Syntymäpäivät, karonkka, yllätysbileet, polttarit tai kirjajulkkarit. Dj-palvelumme soveltuu monenlaisiin juhliin.