Tietoa meistä

Tarina suositun palvelumme takana

© Portsan dj
© Portsan dj

Olemme Turun kauniissa Port Arthurin kaupunginosassa alkunsa saanut kotimaisuuteen ja toimivaan asiakaspalveluun perustuva dj - palvelukonsepti.

Yrityksemme perusteeseihin kuuluvat luotettavuus, suoran asiakaspalvelun ja tilaamisen helppous sekä palvelun edullisuus.  

Haluamme tarjota elämyksiä kaikille asiakkaillemme ammattimaisesti tuotetun dj - tapahtuman avulla. Tärkein prioriteettimme on asiakkaidemme tyytyväisyys - ja ikimuistoiset juhlat - tietysti!

Toteutamme dj-palvelut aina avaimet käteen - tyyppisesti, jolloin asiakkaan vastuulle jää vain dj:n soittamasta musiikista nauttiminen.

Valitsemme tapahtumiimme aina parhaat laitteet. Käytämme kokemuksen osoittaman tiedon mukaan laitteita, jotka soivat kussakin juhlatilassa ääniteknisesti parhaalla mahdollisella tavalla.  Pidämme huolta, että laitteistomme on asennettuna juhlatilaan visuaalisesti tyylikkäästi.  

Suunnittelemme tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa. Tekniikka tapahtumaan roudataan ja rakennetaan ennen tapahtumaa ja se ei aiheuta päänvaivaa juhlien järjestäjälle.

Suurin osa asiakkaistamme on hääpareja ja erilaisia yritysasiakkaita. Pystymme yhteydenottosi jälkeen tarjoamaan hinnan, joka perustuu vakioveloitukseen - ei ylimääräisiä kuluja.

Toimintamme on keskittynyt Turun ja Varsinais-Suomen alueelle, mutta toimimme myös varsin laajasti muualla Suomessa.

Liputamme kotimaisen palvelun puolesta. Portsan Dj - palvelulle on myönnetty suomalaisesta työstä ja palvelusta kertova Avainlippu-merkki. Lue lisää Avainlippu - tunnuksestamme.

Olemme Turussa toimiva, kotimainen, Dj-palveluita tuottava yritys. Meiltä saat kaikki Dj-palvelut erilaisiin tapahtumiin omiin tarpeisiisi räätälöitynä.


Rakennetaan elämyksiä yhdessä!