Suomalaisen työn puolesta

13.02.2023

Portsan Dj:lle on myönnetty Avainlippu - tunnus

Kotimaisuus, vastuullisuus ja luotettavuus ovat toimintamme peruspilarit.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Portsan Dj:lle Avainlippu - tunnuksen merkiksi Suomessa tuotetulle elämyspalvelulle. Olemme kiitollisia merkistä ja siitä, että saamme luoda hyvinvointia Suomeen. Suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme, jotka luottavat kotimaiseen palveluumme! 

Suomalainen palvelu ja vastuullisuusperiaatteet

Tunnet varmasti Avainlippu-tuotteet, mutta tiesitkö, että myös palveluyritys voi saada Avainlipun? 

Avainlipun kriteereinä palveluille ovat mm. yrityksen kotimainen omistus ja pääkonttori Suomessa. Suomalaiset luottavat siihen, että Avainlippu-yritykset maksavat verot Suomeen ja toimivat avoimesti ja läpinäkyvästi.

Kuten kaikki muutkin Avainlippu-yritykset, mekin olemme Portsan Dj:llä sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuusperiaatteisiin. Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset luovat työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Ne huomioivat tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden sekä tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Suomalaisen työkulttuurin ja rehellisyyden merkitys palvelualalla on suuri. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan kansainväliset asiakkaat arvostavat sitä, että suomalaiset yritykset pitävät lupauksensa ja ovat rehellisiä. Suomalaisiin palveluihin liitetään usein sellaisia määreitä kuin läpinäkyvyys, eettisyys, osaaminen ja asiakkaan tarpeiden tuntemus.

Kiitos kun valitset vastuullisen kotimaisen palvelumme. Teet valinnallasi hyvää: autat luomaan työtä ja sen myötä turvaa kanssakulkijoillesi.