Tulevan sesongin tapahtumat

13.02.2024

Kesäsesonki on pian taas täällä ja se tarkoittaa kesäjuhlien aikaa! 

Oletko järjestämässä häitä, yritystapahtumaa tai muuta tilaisuutta, jossa Portsan Dj voisi auttaa sinua luomaan unohtumattoman tunnelman? Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia dj-palveluita kaikenlaisiin tapahtumiin. Tulevan kevään ja kesän häiden lisäksi palveluitamme tilataan myös synttäreille, yksityisjuhliin ja erilaisiin kesän virkistystapahtumiin. 

Meillä on pitkä kokemus ja ammattitaito erilaisten dj-tapahtumien järjestämisestä. Tapahtumissa soitamme niin klassikoita kuin uusimpia hittejä, ja otamme huomioon myös asiakkaiden ja yleisön toiveet. Käymme tilaajan kanssa läpi musiikkimieltymykset ja kappaletoiveet hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tapahtumiin meillä on aina laadukas äänentoisto ja näyttävä valaistus, jotka tuovat elämyksellisyyttä juhliisi. Voimme järjestää dj-palvelukokonaisuuden sisä- ja ulkotiloissa.

Ota yhteyttä meihin ja kerro, millaisen tapahtuman haluat järjestää. Me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun tapahtumaasi sopivan dj-palvelukokonaisuuden.


Staff Party - Sokos Hotel Presidentti
Staff Party - Sokos Hotel Presidentti