Pikkujouluihin DJ - Ohjelmaa yritystapahtumiin

21.07.2023

Hääkeikkatäyteisen kesän jälkeen on aika suunnata katseet syksyä ja erilaisia yritystapahtumia kohti. Pikkujoulukausi alkaa Portsan Dj:llä syyskuussa ja kestää vuoden loppuun asti. 

Yritykset voivat tilata valmiin, yrityksille räätälöidyn Dj-palvelun, Portsan Dj:ltä vaivattomasti tilauslomakkeella. Hintamme valmiille kuuden tunnin Dj-paketille on 750€. Yritykset voivat tilata Dj:n myös tuntiveloituksella alk. 135€/h. Hinnat sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneisiin yritysbileisiin.

Asennukset hoidetaan ennen tapahtumaa ja pidämme huolta, että ne noudattavat visuaalisesti kaunista asettelua. Keskustelemme musiikkitoiveista ja linjauksista hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Avustamme tapahtumassa erilaisissa ohjelmanumeroissa ja voimme välispiikkien avulla ilmoittaa juhlaväelle illankulusta. Takaamme myös bileet tanssilattialle!

Olemme myös tarvittaessa tapahtuman suunnittelu- ja idea-apuna ja kattavan verkostomme avulla saat tukea myös muihin tapahtuman osa-alueisiin.

Palautteita yrityksiltä olemme listanneet tänne.

Dj-palvelupaketti on varma valinta ohjelmaksi yritystapahtumiin. Tilaamalla palvelun Portsandj:ltä tuet samalla turkulaista osaamista! 


Yritystapahtuma Turun linnassa
Yritystapahtuma Turun linnassa