Om oss

Historien bakom våra populära tjänster.

Vi har grundats i den fina stadsdelen Port Arthur och det är även där vi har fått vår inhemska och fungerande kundkrets.

Företagets grundstenar: pålitlighet, en fungerande kundtjänst och god tillgänglighet till bokning, allt detta till ett förmånligt pris.

Vi erbjuder professionellt producerade dj evenemang och oförglömliga upplevelser till alla våra kunder. Utöver detta är vår högsta prioritering kundernas förnöjsamhet - såklart!

Vi eftersträvar att förverkliga ett evenemang där kundens enda uppgift är att njuta av den musik som spelas.

Vi väljer alltid de bästa apparaterna till våra evenemang. Vår långa erfarenhet inom området hjälper oss att planera musik akustiken på bästa möjliga sätt.

Vi ansvarar även för att installeringen av musik apparaterna är prydligt uppsatt och ser estetiskt fint ut.

Vi planerar evenemanget tillsammans med kunden, men vi ansvarar för att all musikteknik bärs in och sätts upp i lokalen innan evenemanget.

Vår kundkrets är huvudsakligen bröllopspar och företagskunder. Vi kan efter din kontakt erbjuda ett fast pris som bygger på normal debitering - inga överflödiga kostnader.

Vi hör till Förbundet för Finländskt Arbete och vår DJ-tjänsten har blivit beviljats Nyckelflaggan. Det här märket talar om för dig att tjänsten är producerad i Finland. Läs mera om Nyckelflaggan och finländskt arbete samt våra ansvarsprinciperna.

Företaget är verksamt huvudsakligen i Åbo och Egentliga Finland, men även i stor utsträckning runt om i Finland.

Låt oss arrangera upplevelser tillsammans! 

- Portsan Dj